ARA AMB ASSEGURANÇA MÈDICA DE VACANCES INCLOSA

Tots els clients que reservin directament al nostre web, gaudiran de forma gratuïta i opcional d’una assegurança d’assistència en viatge per donar cobertura davant de possibles casos de COVID-19 i altres necessitats mèdiques durant l’estada i sobrevingudes després de l’inici de el viatge. L’assegurança ha estat dissenyat per a aquesta circumstància específica per ARAG, companyia reconeguda de defensa jurídica i assistència en viatge.

L’objectiu és oferir un entorn segur al visitant, així com reforçar la confiança dels nostres clients, no només amb l’aplicació de les nostres mesures de seguretat i higiene, sinó també amb la inclusió d’aquesta assegurança per a cada reserva que ho desitgi.

COBERTURES DE L’ASSEGURANÇA

Assistència mèdica i sanitària a Espanya. Servei de Tele Consulta o Vídeo Consulta Mèdica.

Repatriació o transport del malalt i d’altres assegurats. Desplaçament d’un familiar o acompanyant en cas d’hospitalització.

• Convalescència a l’hotel de l’assegurat i un acompanyant. Retorn anticipat per hospitalització i / o mort d’un familiar.

Reemborsament de vacances no gaudides per repatriació o retorn anticipat. Pèrdua de serveis contractats en cas d’hospitalització de l’assegurat.

• Enviament d’un conductor professional.

* Si vols conèixer totes les condicions i limitacions de les cobertures d’aquesta assegurança, posa’t en contacte amb nosaltres a través de: info@hotelmireia.com

MESURES DE SEGURETAT I HIGIENE

A l’Hotel Mireia ens prenem molt seriosament la protecció de la salut de les persones que decideixen allotjar-se i del nostre personal. Per aquest motiu hem dissenyat protocols estrictes i guies de bones pràctiques de neteja, ventilació i desinfecció, tenint en compte totes les directrius de l’Organització Mundial de la Salut, així com la normativa aplicable. Posem especial cura en evitar a les zones comuns la concentració d’aerosols que generem les persones al respirar. A continuació pots descarregar un PDF amb el protocol o llegir un resum en aquesta pàgina:

¿Sabies que l’Hotel Mireia és un dels hotels amb la valoració més alta en neteja de tot Lloret?

MESURES GENERALS

 • El nostre personal ha rebut formació dels laboratoris Altimir en mesures preventives respecte a la COVID-19.
 • Realitzem controls de temperatura corporal del personal.
 • Posem dosificadors de gel desinfectant homologat en diferents localitzacions.
 • Apliquem els protocols suggerits per les autoritats sanitàries en els espais comuns, ventilant i augmentant la freqüència de neteja i desinfecció amb productes
  virucides, com per exemple en els banys públics.
 • Desinfectem els comandaments a distància que lliurem als nostres clients en bosses esterilitzades que es van renovant.
 • Els TPV i les claus de les habitacions es desinfecten diverses vegades cada dia.
 • Desinfectem taules, cadires i hamaques després de cada ús.

MESURES EN SERVEIS D’ALIMENTACIÓ

 • Hem espaiat les taules del buffet (mínim de 2 metres entre taules, la majoria al jardí).
 • Netegem i desinfectem taules i cadires després de cada ús. Establim aforaments màxims.
 • Establim 3 torns d’esmorzar. Facilitem guants als clients perquè aquests evitin al bufet manipular els aliments i les pinces directament amb les mans.
 • Els clients se serveixen del bufet amb la seva mascareta posada. Aquesta zona està ventilada amb aire renovat de l’exterior.
 • Els nostres proveïdors compleixen les normatives i protocols relacionats amb la COVID19.

MESURES EN LES HABITACIONS

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LES MESURES

Fins a principis de 2021 l’OMS no ha reconegut que la via principal de transmissió de virus són els aerosols que generem per la boca. La majoria de protocols en 2020 se centraven en netejar superfícies, mans i guardar distància per evitar el contacte amb gotícules de saliva que sortien projectades directament cap a un objecte o persona. Nosaltres ja vam incloure llavors la prevenció de contagi per aerosols conjuntament amb les ja recomanades.

Els aerosols floten a l’aire i s’han de tractar de forma diferent. Les mampares no serveixen per aturar-los. Això es tradueix en ventilar els espais tancats on es concentrin persones durant un temps determinat: habitacions, zones comuns, zona de bar. Dit d’una altra manera, si pots esmorzar a l’aire lliure i hi ha distància entre taules, el risc de contagi és pràcticament zero. Si es ventilen les habitacions i es col·loquen filtres HEPA en els aires condicionats, no ha d’haver contagi. Si no hi ha zones comuns sense ventilació natural no t’has de preocupar.

A l’Hotel Mireia només has de recordar que has de portar la teva mascareta a les zones comuns excepte quan s’ocupin taules, hamaques o cadires a la zona de jardí i piscina. També has de guardar distàncies de seguretat, rentar-te les mans després de tenir contacte en zones comuns o utilitzar solucions desinfectants.

L’hotel disposa de tan sols 24 habitacions i l’ocupació mitjana a l’estiu de l’any 2020 va ser del 50%. Tot i tenir poques habitacions, les zones comuns són grans, com el jardí i la piscina.

No, quan prens el sol o estàs en les hamaques o taules de jardí, o quan et banyes a la piscina o esmorzes, no has de portar posada la mascareta. Per descomptat que a la teva habitació tampoc.

Sí, i ho recomanem. Si plou també disposem de 2 espais amplis i ventilats. Els 3 torns d’esmorzar faciliten molt l’assignació de taules.

Podràs gaudir d’un bufet d’esmorzar continental amb alguns plats calents. No renunciem ni a la teva seguretat ni a que et serveixis el que vulguis quan et vingui de gust. Tots els aliments del bufet estan amb el seu recipient amb tapa i hem substituït els aliments a granel tipus melmelades, vinagre, oli, per monodosi. D’aquesta manera tots els aliments tenen la seva protecció. En el protocol d’esmorzars proporcionem guants de plàstic als clients perquè no toquin directament les pinces, i també demanem que portin les seves mascaretes posades mentre es serveixen. Si es vol repetir cal tornar a col·locar-se guants i en tot moment vigilem que es respectin les distàncies de seguretat entre unitats de reserva.

Hem establert 3 torns d’esmorzar: de 8h a 8:50h, de 9h a 9:50h i de 10h a 10:50h. Quan facis el check-in, et demanarem que escullis un torn i t’indicarem com procedir per accedir a l’esmorzar.

No, cap. Com tots els anys hi ha un horari d’ús que és de 9h a 20h. Les normes de desinfecció que per llei complim a les piscines dels hotels són més que suficients per evitar el contagi.

Sí, en el mail de confirmació de la reserva t’enviem l’enllaç perquè el puguis fer.

En aquesta pàgina hi ha 3 comentaris, però aquí tens més comentaris publicats en altres plataformes. Aprofitem per recordar-te que reservar directament amb nosaltres a hotelmireia.com té avantatges exclusius respecte a altres webs que no són l’oficial.